- neljas nädal möödus haiguste tähe all. Sattusin töörühma, mis tegeleb intervjuuga. Tegin ära omapoolsed küsimused ja ootan partneri kommentaare, et siis kokkulepitud küsimustikuga minna intervjuud läbi viima. Selle tööga oleme nüüd hiljaks jäänud, aga seevastu on mul välja valitud ühe asemel 3 eksperti, kellelt loodan palju kogemusi saada.
- põhjalikumalt tegelesin PPÕga, et aru saada, kas mul oleks mõtet seda meetodit kasutada Turunduspraktikumi löbiviimisel. Jõudsin järeledusele, et esimese hooga oleks siiski parem projektiõppe meetodit rakendada, aga seda täpsemalt uurida ei jõudnud.
- kuna osalen paralleelselt mitmel e-õppe kursusel, siis tegelesin suurema osa ajast kursusel "E-kursus - ideest teostuseni" ainekava koostamisega  ainele "Turundus". Sain selle küll tehtud, aga ise rahule ei jäänud - tuleb palju detailsemaks minna. Kuna tegelen selle ainega esimest korda, siis muidugi on oluline ka saadav kogemus.
-  kolmas - "E-kursuse loomine õpikeskkonnas Moodle" kursus on praegu vaeslapse osas, hakkasin aine "Meediaõpetus" Moodlet juhendajale kättesaadavaks tegema, aga olin suutnud selle hoopis kooli keskkonnas "ära kaotada", vajadsin haridustehnoloogi abi. Eile vaatasin ainekava üle, aga kursuse koostamiseni ei jõudnud.
- ajaplaneerimise osas teinud järelduse, et tavapärane "kõik asjad võtavad poole rohkem aega kui alul planeeritud" reegel seekord ei kehti - kõik tegevused võtav 3-4 x rohkem aega. Esialgu loodan, et see kõik tasub ühel päeval ära:)



Leave a Reply.

    Author

    Signe Susi.
    Olen bloginud aastast 2002 ja selle aja jooksul läbi teinud mitmeid blogimise
    faase: avastamisrõõm uue leiu üle (esialgu tundus, et on tulnud geniaalne
    vabastus koledatest vananenud infoga isikuveebidest), intensiivne blogimine
    (peamiselt iseendale ja niisama), kindlale auditooriumile blogimine (seoses
    laste sünniga tuttavatele, sõpradele ja välismaa sugulastele kirjutamine, ja
    kõik sellega kaasnev intensiivne koduste emade blogikogukonda kaasatus) ning
    seejärel blogi sulgemine. Nüüd siis blogin e-kursusest, et anda juhendajatele märku oma tegevusest

    Archives

    February 2013
    January 2013

    Categories

    All